sunnuntai 26. lokakuuta 2014

[PITKÄ!] Päivä Ra.Rassa 15.10 - 1200 Youtube-tilaajan kunniaksi !

Nonniin, tällästä herkkua luvassa nytten ! Ajattelin että tuskin enään kuvaan tälläisiä päivä Ra.Rassa videoita, mutta toisin kävi viimeviikolla.Tylsistyneenä ti-ke yönä sain idean että nyt kyllä kuvaan huomenna jonkun myday-tyylisen videon.Kamerat pääs aamuyöllä lataukseen ja heräsin jo reippaasti kymmenen aikoihin ! Antaa videon kertoa loput.En ole nyt kummoisella kirjoitustuulella, etteköhän saa tarpeeksi irti videosta :) Tän rendeeraus kesti muute vajaa 2h ja youtubeen lataus vielä kauemmin..! Eihä tässä menny ku koko ilta sitte :'D


Lopuksi voisin laittaa jotain lempikuvistani mitä otin hevosista,nää kaikki tais päästä jollain tavalla Ra.Ran uudistuneille kotisivuille ! Mikä kuva on teidän lemppari ? :)

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.

Ainii ! Piti siitäki mainita että nykyään sivuilla on joka kuukausi äänestys johon te pystytte vaikuttamaan - nimittäin kuukauden keppihevonen.Lisäsin tänne blogiin kuvalinkin jonka löydätte oikeasta sivupalkista ylimpänä.Voit äänestää kerran päivässä suosikkiasi ja kuun lopussa eniten ääniä saanut hevonen pääsee kuvallaan Ra.Ran etusivulle, jonka kautta muuten pääsee myös äänestysivulle :) 

En osaa sanoa millon seuraavaa postausta olis luvassa, toivottavasti pian keksin jonkun idean.Postausideoita saa ehdotella aina, ehkä jostain innostun niin paljon että teenkin sen hetimiten ! :)

23 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Svantehan se niissä kököttää, noi kuvat kuuluu kyllä omiinki lemppareihin :) !

      Poista
  2. 1 koska Svante ja 4 :)
    Oon muuten ihmetelly et miksi niin monet piirtelee kaavoihin myös silmiä ja sieraimia ja sinäkin tuossa saumoja? Ihan vaan niinku huvin vuoksiko vai onko niistä jotain apua? Itse teen aina vaan ääriviivat ja kaavaan ja kirjoitan hepan/rodun nimen, jotta tunnistan sen myöhemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmät ja sieraimet jotenki tulee multa aina automaattisesti piirrettyä kaavoihin vaikka niillä ei mitään merkitystä yleensä ole, joskus otan mallia niistä jos oon saanu piirrettyy kivanmuotoisen silmän/sieraimen.Toi kaava on siitä vähä erikoisempi et oon lyöny siihe kaks kärpästä yhellä iskulla - saan samasta kaavasta siis tamma- ja orileimaisen, juurikin noita suokkikaksosia varten mitkä näky videolla piirrustuksena :)

      Toi Nitan kuva on musta aika kiva vaikka ite sanonkin !

      Poista
    2. Ahaa! Olipas kätevä konsti :)

      Poista
  3. Aww noi kaikki kuvat on hienoja mutta eniten pidin kolmosesta :3 Tosi kiva tuo my day tyyppinen video :)

    VastaaPoista
  4. 13 oli kyllä ehdoton lemppari! :3 Tosi kiva postaus! :)
    -Julleff

    VastaaPoista
  5. 3 on kyllä ihan symppiksistä symppiksin.

    VastaaPoista
  6. Oi jes ! Ihanaa, tällästä videota olenkin kaipaillut, mä vaan niin rakastan sun hevosia ja tallia ♥-♥ Onko sun talli muuten leikkimökki/varasto? Kun näyttää niin tilavalta :o Tositosi kiva postaus ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leikkimökkihän tuo on :) 3x3m suunnilleen kokoa.Kiitos :) !

      Poista
  7. 3,9 ihana video, ehkä paras sun tekemä! :)

    VastaaPoista
  8. 2, 3, 9, ja 11 olivat lempparini! Kiva video, ja kiva kun teit tuollaisen videon pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ! Sitä oli kyllä ihan kiva tehdä kun en oo noin pitkää ikinä tehnyt :)

      Poista
  9. 3 ja 13 on kivoimmat! :) kiva postaus ja kivoja kuvia, ihanat sävyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kolmonen taitaa olla aika monen suosikki haha :D Kiitos !

      Poista
  10. Toi seiska on ihana ja ihanin♥ Mä niin haluun ton XD♥ Ootko sä tehny sen vai joku muu:)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Odessaa meinaat, kyllä olen itse tehnyt - siitä tulee itseasiassa kohta 4 vuotta täyteen kun tamman tein ! :D

      Poista
    2. Paljonko sen kaltainen maksaisi tilarina:)? En ole siis tilaamassa nyt. Mua vaan kiinnostaa ton tapainen heppa jos joskus kun ois mahiksia niin tilaisisin:).

      Poista
    3. En tee kopioita hevosistani/muiden keppareista,mutta fleecetilari ratsuharjalla ja pienellä merkillä maksaisi 40€.Jos tilata mielii niin Skh-foorumilta löytyy omv-osiosta tilaustopic ja pyörin foorumilla nimimerkillä Maikken :)

      Lisäksi kädenjälkeni on muuttunut hirveesti neljässä vuodessa joten samanmallista/samaa ilmettä tuskin enään osaisin toteuttaa.

      Poista